Telenovela Gorski spašavatelji

Od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu od 10:20 sati prikazujemo telenovelu Gorski spašavatelji.

Nakon smrti svog najboljeg prijatelja Stefana, Andreas Marthaler zatekne se na njegovu seoskom imanju. Prijatelju je bio obećao da će se skrbiti za Emilie i njihovo dvoje djece. No isprva se s tim ne slažu ni Emilie ni Andreasova djevojka Sarah.

Tako se ekstremni alpinist, Andreas Markthaler, na početku serije nađe protiv svoje volje između dviju žena. Ali Gorska služba spašavanja nije samo Andreas Markthaler.

On je dio ekipe čiji se članovi uvijek mogu osloniti jedni na druge. No to nipošto ne znači da u toj maloj obitelji uvijek vlada sklad. Tu je, primjerice, Tobias Herbrechter.

Nakon Stefanove tragične pogibije on preuzima vodstvo GSS-a. Doduše, misli da se uvijek iznova mora opravdavati osobito pred Andreasom. Bea Kleinert je primalja, zadužena za pružanje medicinske prve pomoći, i voli pilota helikoptera, Michaela Dörflera. Ali on je oženjen. I tu je još Toni Stössel, vlasnik trgovine sportske opreme, koji je uvijek vedre ćudi.

Sadržaj epizoda pročitajte na rasporedu emitiranja.

U telenoveli glume Martin Gruber (Andreas Marthaler), Stefanie von Proser (Emilie Hofer), Heinz Marecek (Franz Marthaler), Lisa Kreuzer (Teta Maria), Stephanie Stumph (Sarah Kraus), Michael König (Peter Herbrechter), Markus Brandl (Tobias Herbrechter), Stephan Zinner (Toni Stössel), Paula Paul (Bea Kleinert).