Snimka koncerta grupa Lili Gee i Mel Camino na Prisavlju

25. kolovoza na HRT - HTV 3 u 22 sata

Sunčana strana Prisavlja - koncert grupa Lili Gee i Mel Camino, snimka

Lili Gee
je započeo kao autorski projekt koji je 2017. godine pokrenulo dvoje glazbenika s dugogodišnjim iskustvom: Lidija Graovac (Soul Fingers) i Miroslav Odak (The Strings, Krug). Projekt je u početku zamišljen kao jednokratna autorska suradnja, ali je interes koji je izazvala prva snimljena pjesma, "Mijenjam se", potaknuo nastavak suradnje. Sljedeće godine im se pridružuju basist Krešimir Šakić i bubnjar Goran Radoš te bend u toj formi djeluje do danas. Sunčan dan, Sama pod zvijezdama, Između sve je tako slatko, Tango jango, Volim, Sve je dobro, neki su od naslova s albuma prvijenca "Predigra". Lili Gee uz autorske pjesama na repertoaru ima vrlo široku lepezu stranih i domaćih hitova pop i rock glazbe.

Prijave za koncerte Sunčane strane Prisavlja

Mel Camino je velikogoričko-zagrebački indie pop rock bend koji je svoju glazbenu priču započeo 2006. i do sada objavio četiri studijska albuma: Kapadokija, Kolumbo svoje duše, Avion bez uzletne piste, Kad? Sad! i nastupao po mnogobrojnim klubovima i festivalima. Vodeća konstanta ovoga benda je kantautor i pjevač Zlatko Majsec (klavijature), a uz njega sadašnja postava Mel Camina su: Vid Križanić (bas), Viktor Grabar (gitara), Tomislav Tonković (gitara) i Zoran Smoljanović (bubanj).

Urednik: Nikola Kristić

Epidemiološke mjere za publiku Sunčane strane PrisavljaSnimku koncerta pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci se nalaze i svi prethodni programi Sunčane strane Prisavlja.