Šlep Šou: Jinx

9. rujna na HRT – HTV 2 u 18:20
Serija Šlep Šou zabavno je, motorno putovanje u malom, crvenom kombiju voditelja/vozača i glazbenika. Obilaze važna mjesta za život i karijeru gostujuće zvijezde, za koje je vežu priče koje još nismo imali prigodu čuli. A, mali, crveni kombi u vožnji idealno je mjesto za raspredanje o strahovima, frustracijama, manama, strastima, tajnama; jer gost nema kamo pobjeći.

Svaku njegovu tajnu, strast, strah potkrepljujemo izjavama svjedoka (prijatelja, obitelji, suradnika). Uz otkrivanje iznenađujućih, a nadasve nepoznatih detalja iz života glazbenika, svaka emisija ima i glazbene trenutke uživanja - zvijezde izvode svoje najveće hitove među svojom publikom, na cesti!

Kroz 24 emisije voditelj Vladimir Šagadin ugostit će, među ostalima, Yayu iz Jinxa, Massima, Psihomodo pop, Nenu Belana, Dubravka Ivaniša iz Pipsa, Aljošu Šerića iz "Pavela", Ivana Dečaka iz "Vatre".
Jinx

Ako ste neoprezan vozač koji krši pravila - čuvajte je se, za volanom je nemilosrdna! Umjetnička je duša s likovne akademije, koja je slikarsko platno zamijenila pozornicom i već je 20 godina prepoznatljivi glas grupe Jinx. Još uvijek ima vremena za urediti vrt, brinuti se za obitelj ili napraviti koji umjetnički komad nakita. U prvoj emisiji "Šlep Šou" predstavljamo (skoro) sva lica Jadranke Ivaniš Yaye i grupu Jinx!

Voditelj Vlado provozao je članove benda u crvenom kombiju zagrebačkim ulicama kako bi se zajedno prisjetili najzabavnijih trenutaka u karijeri. Sve smo priče dodatno provjerili s njihovim bliskim prijateljima i suradnicima te obitelji Ivaniš! Samo za ovu prigodu snimili smo ekskluzivnu živu svirku Jinxa na zagrebačkom Britancu!

Autori i redatelji su Siniša Hajduk i Tihomir Žarn, a urednica Tanja Tušek.
Emisiju na području RH pratite i preko multimedijske usluge HRTi.