Koncert grupe Bang Bang na Prisavlju!

Četvrtak, 3. rujna na HTV3 i HR2 u 21 sat

Sunčana strana Prisavlja: Koncert grupe Bang Bang, prijenos koncerta

Sunčana strana Prisavlja ide dalje!

Bang Bang su svoj prvi singl "Negdje na cesti" objavili u rujnu 2012., a već drugim singlom "Bez obzira na sve", ostvaruju ulaz na #27 službene nacionalne ljestvice HRTop40. Nagradu IHG za najviši ulaz novog izvođača na istu ljestvicu osvajaju četvrtim singlom "Nešto me pogodilo". S pjesmom "Imam" predstavljaju se na 62. Zagrebačkom festivalu (2015.).

Prijave za koncerte Sunčane strane Prisavlja

Iako nisu pobjednici festivala, njihova pjesma osvaja radijski eter, a struka ih nagrađuje Porinom u kategoriji Novi izvođač godine. Album prvijenac "Bez obzira na sve" (lipanj 2015.) najavljuje šesti singl "Za kraj", a singl "Imam" donosi im nominaciju za Porin u kategoriji Najbolja izvedba grupe s vokalom. Tijekom 2016. slijede tri singla: "Ne zaboravi me", "Stranci" i "Pijani i zaljubljeni". Sljedeće godine bend ostvaruje prvi duet sa Sašom Antićem (TBF) u pjesmi "Kako stoje stvari". Društveno angažirani tekst vješto umotan u Hip Hop ritam donosi im nominaciju za nagradu Porin u kategoriji Najbolja vokalna suradnja.Osim rada na autorskim pjesama, bend se na čelu s Hrvojem Prskalom kao kompozitorom okušao i u stvaranju glazbe za filmove "ZG80", koji je 2017. proglašen najgledanijim hrvatskim filmom, i za film "Ideš? Idem!" (2020.). Sedmu godinu postojanja bend 2019. obilježava zagrebačkim koncertom, kojeg prate sjajne kritike i pohvale u medijima. U lipnju 2019. nastupaju na glavnoj pozornici In Music festivala predstavljajući svoju glazbu domaćoj i stranoj publici. Veliki glazbeni zaokret svakako je najavio singl "Pismo" u kojem se Lari, kao glavnom vokalu benda, pridružio i Hrvoje Prskalo.

Epidemiološke mjere za publiku Sunčane strane Prisavlja

Drugi studijski album MOL.2 objavljuju krajem 2019. Osigurao im je dvije nominacije za nagradu Porin u kategoriji Najbolji pop album i u kategoriji Najbolja izvedba grupe s vokalom. Aktualni singl s albuma "Sebi dovoljni" predstavljen je na 67. Zagrebačkom festivalu na kojem je bend do sada nastupio četiri puta.

Bang Bang su: Lara Antić - vokal, Vedran Kovačić - bas gitara, Ivan Havidić - gitara, Hrvoje Prskalo - gitara, Mihael Kurjančić - klavijature, Damir Medić - bubnjevi. 
Redateljica prijenosa je Vesna Fijačko Fodor, a urednica Snježana Nožinić.

Koncertu prethodi emisija uživo pod nazivom Ples i tehnologija.Pratite nas i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci se nalaze i svi prethodni programi Sunčane strane Prisavlja.