Amira Medunjanin, Ante Gelo i Zvonimir Šestak uz SO HRT-a!

6. rujna na HTV3 u 21:15 i na Radio Sljemenu

Sunčana strana Prisavlja: Amira Medunjanin, Ante Gelo i Zvonimir Šestak uz SO HRT-a pod ravnanjem Jurice Petra Petrača

Veliko finale Sunčane strane Prisavlja!

Nakon subotnjeg koncerta riječke atrakcije, grupe Jonathan, u nedjelju, 6. rujna u 21 sat na Sunčanoj strani Prisavlja, a nakon svečanog otvorenja Festivala svjetske književnosti, nastupa pjevačka diva čarobnoga glasa Amira Medunjanin. Svoje će iznime glasovne snage udružiti sa Simfonijskim orkestrom HRT-a.

Amira Medunjanin

Uz Simfonijski orkestar HRT-a pod ravnanjem Jurice Petra Petrača ova osebujna umjetnica, dobitnica Porina 2020. za najbolju žensku vokalnu izvedbu, na prisavsku pozornicu donosi presjek skladbi iz svoje diskografije.Epidemiološke mjere za publiku Sunčane strane Prisavlja

U društvu svojih stalnih glazbenih suradnika, našeg uglednog gitarista i aranžera Ante Gele te višestruko nagrađivanog kontrabasista Zvonimira Šestaka, svojim izvedbama začinit će (kasno)ljetnu večer kao stvorenu za uživanje u sevdalinkama.

Simfonijski orkestar HRT-a

Uživajte i opustite se u posebnim izvedbama pjesama kao što su Dušo moja, Gdje si dušo?, Jutros mi je ruža procvjetala, Kiša pada, Kradem ti se u večeri, Snijeg pade na behar na voće, Što te nema, Sve ptičice zapjevale, U đul bašći, U Stambolu na Bosforu…

Prijave za koncerte Sunčane strane Prisavlja 

Za koncertnu svečanost, na kojoj se očekuje i mnoštvo visokih državnih i međunarodnih uzvanika, mjesta na prisavskom travnjaku odavno su već popunjena, pa koncert možete pratiti u izravnom prijenosu na Trećem programu Hrvatske televizije (HRT-HTV3) i na valovima Radija Sljeme od 21 sat.

Urednica je Marija Ramljak, a redatelj prijenosa Tihomir Žarn.

Izravno na Trećem programu Hrvatske televizije od 20:05 možete pratiti i uvodnu emisiju uoči svečanog otvorenja Festivala svjetske književnosti, sa svojim ekskluzivnim gostima, izraelskim književnikom Etgarom Keretom i Semezdinom Mehmedinovićom.

Uvodnu emisiju vode HRT-ova Karolina Lisak Vidović, glumac Ozren Grabarić i Andrija Škare.


Pratite nas i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci se nalaze i svi prethodni programi Sunčane strane Prisavlja.