I HRT-ov portal i multimedija punim jedrima u novu jesensku shemu

Hrvatska radiotelevizija (HRT) s iznimnim ponosom predstavlja i svoju treću integralnu cjelinu: HRT-ov web i multimediju. Iako Odjel weba i multimedije HRT-a nema odvojene sheme po godišnjim dobima -  već samo nastavlja izvrstan rad kojim se već dokazao i pokazao na portalu i na svim društvenim mrežama: Facebooku, Twitteru, Instagramu te desetak kanala na Youtubeu.

Jesenska shema HTV-a počinje 21. rujna

Nova jesenska shema u programima Hrvatskog radija

Istaknut ćemo ovom prigodom "Školu na Trećem" kao zaseban Youtube kanal koji u ovim novim okolnostima mnogo znači našim korisnicima. Dodat ćemo tome i kanal te aplikaciju Juhuhu, namijenjenu najmlađima. Na općem kanalu Youtubea korisnici mogu pogledati uživo neke važnije prijenose, neke od emisija koje su propustili, te priloge koji su zanimljivi.

"Sunčanu stranu Prisavlja" upravo postavljamo pa koncerte koje su ovo ljeto propustili pogledati moći će vidjeti na našem Youtube kanalu, kao što se upravo postavljaju i svi prilozi kojima smo obilježili 25. godišnjicu Oluje.

Ističemo i poseban kanal "Ljudi Hrvatske", koji smo tek pokrenuli, a na kojemu su dostupni prilozi i životne priče građana RH.


U pripremi nam je posebna produkcija Odjela weba zasebnih podcasta, ali neka to zasad ostane iznenađenje.

Dakako, nastavljamo i s produkcijom posebno namijenjenom za nelinearne platforme, pratimo nove trendove i zahvalni smo publici korisnicima mreža koji su nas prepoznali kao relevantne, te nas vjerno prate - što pokazuju i rezultati prema kojima imamo oko 25 milijuna pregleda tjedno na svim našim platformama, izuzev OTT platforme.

A na našoj OTT HRTi platformi i dalje nudimo sve sadržaje iz emitiranja koji su dostupni u Programskom vodiču 72 sata, ali u našoj bogatoj videoteci imamo više od 50.000 sadržaja koji su svakodnevno dostupni neograničeno o broju gledanja i vremenskom roku. Jedino što je potrebno jest registracija.

Spomenut ćemo i unapređenje aplikacije HRT-vijesti, rad na unapređenju dizajna novog portala, nastavak rada na Teletekstu kojega prema istraživanjima prati oko 44% građana Hrvatske, te aplikaciju Meteo koja je postala poznata i prepoznatljiva. "Čeka nas užurbanih i uzbudljivih sljedećih nekoliko mjeseci", naglasila je na kraju Andrea Arežina Grgičević, glavna urednica portala i nelinearnih medija HRT-a.

Svoje omiljene radijske i televizijske emisije možete pratiti uživo i na našoj multimedijskoj usluzi HRTi. Na spomenutoj usluzi možete pronaći, pogledati ili ponovno poslušati sve emisije emitirane u posljednja 72 sata.