Šlep Šou: Tamara Obrovac

17. rujna na HRT – HTV 2 u 18:20

Glazbenica koja voli brzu vožnju, i tek rijetkima dopušta da je voze, ukrcala se u crveni kombi Vlade Šagadina i otkrila mu zašto je sa šesnaest godina bila prvi topless u Puli. Zašto je prvi album objavila tek s 34 godine? Što ju je naučio otac, likovni umjetnik, Ivan Nini Obrovac? Zašto je baka Ulika najvažnija osoba u njezinom životu? Čarobnu Istru pogledajte i poslušajte u epizodi "Šlep šoua" s Tamarom Obrovac.
  
Serija Šlep Šou zabavno je, motorno putovanje u malom, crvenom kombiju voditelja/vozača i glazbenika. Obilaze važna mjesta za život i karijeru gostujuće zvijezde, za koje je vežu priče koje još nismo imali prigodu čuli. A, mali, crveni kombi u vožnji idealno je mjesto za raspredanje o strahovima, frustracijama, manama, strastima, tajnama; jer gost nema kamo pobjeći.

Svaku njegovu tajnu, strast, strah potkrepljujemo izjavama svjedoka (prijatelja, obitelji, suradnika). Uz otkrivanje iznenađujućih, a nadasve nepoznatih detalja iz života glazbenika, svaka emisija ima i glazbene trenutke uživanja - zvijezde izvode svoje najveće hitove među svojom publikom, na cesti!

Kroz 24 emisije voditelj Vladimir Šagadin ugostit će, među ostalima, Yayu iz Jinxa, Massima, Psihomodo pop, Nenu Belana, Dubravka Ivaniša iz Pipsa, Aljošu Šerića iz "Pavela", Ivana Dečaka iz "Vatre".

Autori i redatelji su Siniša Hajduk i Tihomir Žarn, a urednica Tanja Tušek.
Emisiju na području RH pratite i preko multimedijske usluge HRTi.