Vrijeme je za jazz: Fest jazza Koprivnica 2019.

27. rujna na HRT - HTV 3 u 18:40

U emisiji pogledajte kako je bilo na petom izdanju 'Fest jazza' Koprivnica, međunarodnom ljetnom open-air festivalu koji je 2019. godine u svom festivalskom programu, pod motom 'Dijelimo radost i glazbu“ donio bogat glazbeni program, jam sessione, radionice za djecu i još mnogo toga za sve ljubitelje dobre glazbe i ljetnih festivala na otvorenom.


Festival poziva na druženje, zabavu i uživanje u dobroj glazbi u toplim ljetnim večerima, a Koprivnicu ponovno pretvara u središte jazz zbivanja i neizostavno mjesto za ljubitelje koncerata uživo, ljetnih festivala i odličnog jazza. Na Fest Jazza moglo se uživati u izvedbama izvrsnih europskih i svjetskih glazbenika.

Nastupili su Chui s Jazz Orkestrom Hrvatske radiotelevizije, američka pjevačica Sharón Clark uz pratnju vrhunskog švedskog pijanista Mattiasa Nilssona, etno jazz sastav Borna Šercar’s Jazziana Croatica, new-jazz fusion sastav iz Indije The Bodhisattwa Trio, klavirist Marko Churnchetz i r’n’b i jazz pjevač Jonathan Hoard te ljubljanski glazbeni sastav Ecliptic.
 
Urednica:  Melanija PovićEmisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi.