Koncerti Kojota i Vatre na prisavskom travnjaku!

Završnica HRT-ova open-air projekta Sunčana strana Prisavlja!

Zbog velikog zanimanja publike, kao i iznimno pozitivnih reakcija javnosti, glazbenika i medija, Hrvatska radiotelevizija (HRT) je odlučila produljiti svoj ljetni open-air projekt Sunčana strana Prisavlja i u drugoj polovici rujna.

Tako već u utorak, 22. rujna u 20 sati u goste na naš prisavski travnjak pozivamo rokere i alternativce, a u 21 sat na središnjoj ljetnoj pozornici Sunčane strane Prisavlja nastupaju kultni Kojoti.


Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

A samo dan poslije, u srijedu 23. rujna u 20 sati slavimo 15 godina "Vijesti iz kulture", uz brojne osobe iz kulturnog i javnog života. Uz prijenos uživo s našeg red carpeta, uz uzvanike i prijatelje, prisjetit ćemo se 15 godina jedine svakodnevne televizijske emisije koja 365 dana u godini donosi najnovije i ekskluzivne vijesti iz kulture iz Hrvatske i svijeta.

Potom u 21 sat počinje koncert popularne Vatre, a o tome koliko su se i oni u ovo doba korone zaželjeli svirke, uvjerit će se svi oni koji se na vrijeme prijave za svoje mjesto u publici na HRT-ovu prisavskom travnjaku (a koji i dalje, zbog epidemioloških razloga, smije primiti samo 200 najbržih obožavatelja). 


Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Prijave za koncerte primaju se putem sljedećih linkova: 

22. rujna u 21 sat – za koncert grupe Kojoti
Obrazac prijave: https://forms.gle/cvxGmuX3mg3TX9tm6

23. rujna. u 21 sat – za koncert grupe Vatra
Obrazac prijave: https://forms.gle/2n5NqU4sdCwEzWH4A

No sva ta događanja i koncerte, kao i dosad, izravno prenosimo na našem Trećem programu HTV-a (HRT-HTV3), tako da nitko neće ostati zakinut za svoju dozu dobre glazbe i kulturnih sadržaja.

Pratite nas i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj se videoteci, kao i na YouTube kanalu HRT-a, nalaze i svi prethodni programi Sunčane strane Prisavlja.