Počinje deveta sezona izvrsnog showa Zvijezde pjevaju!

Večeras u udarnom terminu na Prvom programu HTV-a uživajte, smijte se i, naravno, pjevajte uz nove zvijezde te nove i stare mentore showa Zvijezde pjevaju!
Ove se sezone za najbolji pjevački par bore:

Bivša miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Sandi
Glumica i redateljica Arija Rizvić i Marko Kutlić
Glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović
Novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl
Glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić
Glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović
meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Vlado Kalember
Stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić PrskaloFoto: Dario Njavro

U prvoj emisiji, parovi će pokazati što znaju u žanrovima balada i dance. Dance je, inače, jedan od tri nova glazbena žanra u ovoj sezoni, uz funk i novi val. A još će se pjevati rock, country, rock'n'roll i pop.U žiriju su pjevači i autori: Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen.

Budući da će televizijska publika moći glasati samo u finalnoj emisiji, ali uz vrlo bogatu nagradu, da ne bi odluka o ispadanju bila isključivo na plećima žirija, uveli smo novost: u prvih će sedam emisija glasati publika u studiju uz pomoć posebnih uređaja. Televizijski gledatelji, pak, svog će pobjednika emisije birati na društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu.

Urednica emisije je Uršula Tolj, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, redatelj Danko Volarić i scenarist Alen Đurica.Nakon emitiranja, prva emisija showa bit će sedam dana dostupna na našoj multimedijskoj usluzi HRTi.