Šlep Šou: Vatra

29. rujna na HRT – HTV 2 u 18:15

Da nije glazbenik, suvozač Vlade Šagadina bio bi nogometaš. Možda mu se baš zbog vatrenih bend i zove Vatra?! Gotovo nitko ne zna ni što je to frontmen virovitičke Vatre radio toliko vatreno da je pod njim i djevojkom pukao krevet kao ni gdje su misteriozno nestali svi njegovi cimeri!?

Odgovore na ova i još vatrenija pitanja o Ivanu Dečaku doznajte u "Šlep Šou".

Ova je serija zabavno, motorno putovanje u malom, crvenom kombiju voditelja/vozača i glazbenika. Obilaze važna mjesta za život i karijeru gostujuće zvijezde, za koje je vežu priče koje još nismo imali prigodu čuli. A, mali, crveni kombi u vožnji idealno je mjesto za raspredanje o strahovima, frustracijama, manama, strastima, tajnama; jer gost nema kamo pobjeći.

Svaku njegovu tajnu, strast, strah potkrepljujemo izjavama svjedoka (prijatelja, obitelji, suradnika). Uz otkrivanje iznenađujućih, a nadasve nepoznatih detalja iz života glazbenika, svaka emisija ima i glazbene trenutke uživanja - zvijezde izvode svoje najveće hitove među svojom publikom, na cesti!

Kroz 24 emisije voditelj Vladimir Šagadin ugostit će, među ostalima, Yayu iz Jinxa, Massima, Psihomodo pop, Nenu Belana, Dubravka Ivaniša iz Pipsa, Aljošu Šerića iz "Pavela", Ivana Dečaka iz "Vatre".

Autori i redatelji su Siniša Hajduk i Tihomir Žarn, a urednica Tanja Tušek.
Emisiju na području RH pratite i preko multimedijske usluge HRTi.