Mila Elegović i Neno Belan otvorili novu sezonu 5.com s Danielom

Daniela Trbović ovaj petak uplovljava punim jedrima u novu sezonu zabavnog talk-showa 5.com s Danielom. Tako u petak, 25. rujna u 21:55 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV-1), ugošćuje popularnu glumicu i "kraljicu mjuzikla", atraktivnu Milu Elegović i jednog od najizvođenijih pop autora i "romantičnog kantautora" naše glazbene scene Nenu Belana.

Uz obilje smijeha, pozitivne energije i odlične svirke, Mila nam je govorila o svojoj predstavi "Mila show", zašto je uplovila u glazbene i estradne vode, te kojih se to "ljudi u odijelima" boji... A Neno nam je pričao o mjuziklu "Bambina", zašto voli Brač, te može li pjevač pjevati "bez zuba"...


Fotografije: Renato Branđolica/HRT

U glazbenom dijelu emisije Mila je otpjevala svoju najnoviju pjemu "Ćilibar", a Neno "Čarobnu stvar", ovjenčanu 1. nagradom publike na Splitskom festivalu, koju je izveo u duetu s glumicom Zoranom Kačić Čatipović, te svoju pjesmu nagrađenu na šibenskom festivalu "Ne volin jugo", koju je pak otpjevao s grupom Cambi.

Voditeljica showa je Daniela Trbović, redatelj Vlado Knežević, urednica Gordana Škaljac Narančić, a urednice projekta Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović.Emisiju pratite i preko usluge HRTi, gdje možete pronaći sva emitirana izdanja showa.