Josipa Lisac i Bojan Navojec u 5.com s Danielom

Daniela Trbović ovaj petak u 21:55 u svom zabavnom talk-showu 5.com s Danielom na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV-1), ugošćuje divu hrvatske glazbene scene, neponovljivu i "unikatnu" Josipu Lisac, te popularnog kazališnog, filmskog i televizijskog glumca, prvaka Drame HNK-a Bojana Navojca.

Ovaj je neobičan par gostiju priredio pravi "urnebes" na snimanju u studiju HRT-a, jer osim što smo doznali mnoge pikanterije iz njihovih života i karijera, zajedno su se čak uhvatili i mikrofona, te u glazbenom dijelu emisije, uz pratnju Gelinih "prisavskih dječaka", ekskluzivno otpjevali duet "Soundtrack za život" (originalno pjesma Josipe Lisac i Hladnog piva). Uz to, Josipa je otpjevala i svoj novi singl "Daleko".

A tijekom emisije doznali smo i zašto Josipe nema na plakatima,  tko je Benji na kojeg se Josipa ponekad ljuti, zašto je njezina karijera tako burna, ali i što je Bojan radio u doba korone, tko je konceptualni umjetnik Sir Buco i koju zmiju Bojan najviše "voli".

Ovu zanimljivu "raspravu" začinili su i urnebesnom igrom "čitanja s usana". Stoga, budite s nama u petak u 21:55 na HTV 1.

Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja.
Voditeljica je Daniela Trbović, redatelj Vlado Knežević, urednica Gordana Škaljac Narančić, a urednice projekta Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović.