Doris Dragović i Goran Bogdan u 5.com s Danielom

Daniela Trbović i u novoj sezoni nastavlja sa svojom niskom megapoplarnih gostiju u HRT-ovu zabavnom talk-showu 5.com s Danielom. Tako će ovaj petak, 9. rujna u 21:45 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV-1), ugostiti "prvu damu hrvatske estrade", legendarnu Doris Dragović, i "najpoželjnijeg neženju hrvatske glumačke scene" i jednog od najzaposlenijih domaćih glumaca koji već vrlo uspješno gradi i svoju inozemnu karijeru, Gorana Bogdana.

Tako je Doris govorila o svojoj samoizolaciji i prije nego što je to postalo "moderno", pokušali smo doznati zašto glazbene dive ne vole klima-uređaje, je li istina da je prošle godine prvi put ušla u more u ovom stoljeću i zašto u goste nosi kutiju salate...


Foto: Renato Branđolica / HRT
Goran nam je pak priznao što je prešutio svom bendu Luni Megumi, zašto su mu se smijali na prijemnom na ADU iako je izvodio darmu, s kojem se divljim životinjama zbližio tijekom kerijere i je li doista neustrašiv. A potom su nam, uz obilje smijeha, oboje pričali i o svojim karijerima "čuvara tuđe djece".

Potom je Doris otpjevala svoje dvije uspješnice "Zemjja i stina" i "NI riči", a u igračkom dijelu emisije i ona i Goran su nas iznenadili i svojim crtačkim umijećem.

Voditeljica emisije je Daniela Trbović, redatelj Zoran Nikolić, scenarij je pisao Zoran Lazić, urednica je  Gordana Škaljac Narančić. Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović
 
Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja.
Voditeljica je Daniela Trbović, redatelj Vlado Knežević, urednica Gordana Škaljac Narančić, a urednice projekta Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović.