Ecija Ojdanić i Miro Ungar ovaj petak u 5.com s Danielom

Ovotjedni gosti Daniele Trbović u HRT-ovu zabavnom talk-showu 5.com s Danielom, koji je na rasporedu u petak, 16. rujna u 22:10 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV-1), su uspješna i nagrađivana glumica, kazališna poduzetnica i osnivačica kazališta Moruzgva Ecija Ojdanić i živa insitucija domaće glazbe "i šire" Miro Ungar.U emisiji ćemo doznati kako je, karanteni usprkos, Moruzgva iznjedrila dvije predstave, koliko jezika govori Miro Ungar i što je Eciji rekao na jednom od njih? Ima li Ecija posebne efekte za potencijalne scenske defekte, kako je glumila uz Matu Mišu Kovača, zašto su Miri Ungaru otvorena vrata Boljšoj teatra i zašto je skočio s mostarskog mosta, ali i je li Ecija popularna u Kljacima, te tko je Tim Twinkleberry?


Potom su pokazali i svoju sportsku darovitost, a Miro je pjevao svoj hit "Volim jednu crne kose" i prepjev Sinatrine "That's Life".

Voditeljica je Daniela Trbović, scenarist Zoran Lazić, redatelj Zoran Nikolić,  urednica emisije Gordana Škaljac Narančić, a urednice projekta Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović.Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja