Druga strana: Tajni recept poduzetništva Marina Medaka

21. listopada na HRT - HTV4 u 21:10


Neumorni serijski poduzetnik i chef sa političkim talentom

Renesansni čovjek, serijski poduzetnik, jedan od najuzbudljivijih hrvatskih chefova, beskrupulozni manager, inovator ili trendsetter? Neki poslovni pothvati propali su mu jer je bio ispred svog vremena. Drugi, pak, zbog terorizma i Harley Davidsona. Na financijske padove se ne osvrće, uspješno razvija biznis i niže poslovne uspjehe. Tajni recept poduzetništva Marina Medaka pogledajte u Drugoj strani HTV-a.Sa 35 života iza sebe ima 17 godina radnog staža. Vlasnik je restorana, ima dobro uhodani catering i tri uspješna bistroa u centru grada. Prije tri godine otvorio je mesnicu u kojoj prodaje precizno rezane, marinirane komade mesa spremne za pripremu kod kuće, a pokrenuo je i craft čokolateriju Artisan u kojoj izrađuju prirodne praline i čokolade, a odnedavno se bavi i "društveno-političkim radom".

Predsjednik je Nezavisne udruge ugostitelja i organizira prosvjede zbog Vladinih mjera i odluke Stožera civilne zaštite RH u svrhu sprječavanja širenja zaraze novim koronavirusom.

Medak: Ugostitelji će poštovati sve mjere

●  Ugostitelji traže pomoć, s ovakvim mjerama ne mogu opstati

●  Bandić prihvatio zahtjeve ugostitelja

Kako je od pomoćnika kuhara dogurao do vlastitog restorana, uhodanog ugostiteljskog biznisa te što traže, a što nude Vladi RH pogledajte u emisiji Druga strana večeras u 21:10.

Urednik i voditelj emisije je Željko Kardum.
Osim na HTV4 emisija Druga strana može se pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi, u čijoj se videoteci nalaze i sva emitirana izdanja.Gospodarska emisija alternativa je ekonomskom i političkom medijskom mainstreamu i propituje je li sve baš onako kako vam se na prvi pogled čini.

Reprizno izdanje na rasporedu je u srijedu u 4:10 te u subotu u 15:35 na HTV 4.