Šlep Šou: Neno Belan

21. listopada na HRT – HTV 2 u 18:15
Serija Šlep Šou zabavno je, motorno putovanje u malom, crvenom kombiju voditelja/vozača i glazbenika. Obilaze važna mjesta za život i karijeru gostujuće zvijezde, za koje je vežu priče koje još nismo imali prigodu čuli. A, mali, crveni kombi u vožnji idealno je mjesto za raspredanje o strahovima, frustracijama, manama, strastima, tajnama; jer gost nema kamo pobjeći.

Svaku njegovu tajnu, strast, strah potkrepljujemo izjavama svjedoka (prijatelja, obitelji, suradnika). Uz otkrivanje iznenađujućih, a nadasve nepoznatih detalja iz života glazbenika, svaka emisija ima i glazbene trenutke uživanja - zvijezde izvode svoje najveće hitove među svojom publikom, na cesti!

Kroz 24 emisije voditelj Vladimir Šagadin ugostit će, među ostalima, Yayu iz Jinxa, Massima, Psihomodo pop, Nenu Belana, Dubravka Ivaniša iz Pipsa, Aljošu Šerića iz "Pavela", Ivana Dečaka iz "Vatre".

Neno Belan

Splitski kantautor i naturalizirani Riječanin, Neno Belan, mogao bi se mirne duše izležavati na lovorikama, ali mu to ne pada na pamet jer osjeća da u glazbi može još mnogo toga dati. Kako je zarađivao džeparac kao srednjoškolac? Što je najluđe što je napravio zbog ljubavi? Po čemu pamti Johnnyja Štulića? Je li nepobjediv u biljaru? Sve to doznat ćete u "Šlep šou".


Autori i redatelji emisije iz 2014. godine su Siniša Hajduk i Tihomir Žarn, a urednica Tanja Tušek.
Emisiju na području RH pratite i preko multimedijske usluge HRTi.