Sanja Doležal i Ratko Rudić u 5.com s Danielom

Daniela Trbović ovaj petak, 23. listopada u 22:05 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) u popularnom HRT-ovu zabavnom talk-showu 5.com s Danielom ugošćuje sjajnu televizijsku voditeljicu, koju smo prije svega upoznali kao pjevačicu legendarnih Novih fosila Sanju Doležal i najuspješnijeg vaterpolskog trenera svih vremena na svjetskoj razini Ratka Rudića.Ratko je govorio o svojim trenerskim umirovljenjima i igračkim danima, te je li za njega vrijedilo pravilo "red, rad i disciplina". Otkrili smo kojim se sportom bavila Sanja i koji dio tijela je bio njezin sportski adut, potom zašto su Ratku Olimpijske igre u Meksiku 1968. bile najdraže, ali i koji je kompliment Marinko Colnago dao Sanji kad ju je prvi put vidio.

A Sanja je govorila i o svojoj manekenskoj karijeri i na što je potrošila svoj prvi honorar. U emisiji smo doznali i koja je veza između liftova i uspjeha vaterpolske reoprezentacije, te koja priča povezuje Nove fosile i trenera Rudića.


U glazbenom dijelu emisije Sanja je otpjevala "Putuj sretno" i "Ja sam za ples".

Voditeljica je Daniela Trbović, scenarist Zoran Lazić, redatelj Zoran Nikolić,  urednica emisije Gordana Škaljac Narančić, a urednice projekta Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović.Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja