Treća sezona serije Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 2. studenog na Prvom programu (HRT-HTV1) u popodnevnom terminu od 15:55 počinje s prikazivanjem treće sezone kriminalističke serije Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji.

Kombinirajući mrtva tijela i komediju te otkrivajući zagonetke, ova otkvačena BBC-jeva kriminalistička drama osvojila je srca gledatelja u više od dvjesto zemalja.

Nezaustavljivi su sad kad je Lu položila ispite za privatnu istražiteljicu, a Frank se malo doveo u red. No u lijepom turističkom gradu Stratford-upon-Avonu i dalje ne manjka ubojstava, otmica, ucjena i nevjera. Ugasla zvijezda teškog metala u paktu s vragom.

Shakespeareov muzej pun kobnih tajni. Priča o kralju Learu smještena u skladište sagova. Dobrodošli u rodno mjesto Barda, gdje se kretanja beskrupuloznih kriminalaca isprepleću u uzbudljivoj drami.

U prvoj epizodi Frank i Lu angažirani su da pomognu u zatvaranju stare dvorane za igranje tombole, pri čemu se Frank iznenadi kada otkrije starog neprijatelja na djelu. Kakve su mu zapravo namjere?

U glavnim ulogama su Mark Benton, Jo JoynerPatrick Walsh McBride.