Juraj Zigman u Drugoj strani o tajni uspjeha u svijetu visoke mode

28. listopada HRT - HTV4 u 21:10

Može li se od visoke mode živjeti?


Američke reperice Nicki Minaj i Cardi B, Doja Cat i Megan The Stallion, pjevačice Christina Aguilera, Rita Ora, Lizzo, Ciara, Normani, Fergie, Cheryl Cole, Bebe Rexha, ali i popularni britanski bend Little mix... imaju nešto zajedničko - sve ove svjetski poznate zvijezde žele da za njih radi naš večerašnji gost, Juraj Zigman.

A kad je počinjao uvjeravali su ga da se od tog posla ne može živjeti! Tajnu njegova poduzetničkog uspjeha pogledajte u Drugoj strani.


Juraj Zigman i Željko Kardum

Milenijalci znaju imena navedena na početku ovog teksta, a sredovječni gledatelji morat će nam vjerovati na riječ. Globalne zvijezde crvenog tepiha, od Los Angelesa, preko Londona do Tokija, nose kreacije koje je samo za njih osmislio i napravio 36-godišnji dizajner iz Rijeke.

U njegovim haljinama otvaraju dodjelu Grammyja, MTV Awardsa, ali i hrvatski Porin, osvajaju Billboard ljestvice, a američka reperica Cardi B nosi je u novoj reklami za Pepsi.

To je dio onog blještavog, uspješnog dijela priče. No, nas zanima ona druga strana. Može li se od visoke mode u Hrvatskoj živjeti i ustrajati na svojim poduzetničkim snovima?

Urednik i voditelj emisije je Željko Kardum.
Osim na Četvrtome programu Hrvatske televizije emisija Druga strana može se pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi, u čijoj se videoteci nalaze i sva emitirana izdanja.

Gospodarska emisija Četvrtog programa HRT-a alternativa je ekonomskom i političkom medijskom mainstreamu i propituje je li sve baš onako kako vam se na prvi pogled čini.

Reprizno izdanje na rasporedu je u srijedu u 4:10 te u subotu u 15:35 na HTV 4.