"Zvijezde pjevaju": Na korak do polufinala

Četiri para na korak su do polufinala ali tamo ima mjesta samo za tri. Nakon što su nas prošle subote napustili Damir Smrtić i Ivana Kindl, sve je napetije. Ovaj put parovi izvode po dvije pjesme u žanrovima koje još nisu izvodili. Tako ćemo uživati u countryju, baladi, danceu, popu, rocku i novom valu.
Na našem YouTube kanalu uživajte u svim nastupima zvjezdanih parova.

Ove su subote u 20:10 na Prvom programu HTV-a s nama: glumica i redateljica Arija Rizvić i Marko Kutlić, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić te stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo.

Zvjezdano društvo napustili Damir i Ivana

Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen uigrani je ocjenjivački sud koji će svoja mišljenja iskazati riječima i brojkama i ovaj put.

Televizijski gledatelji svog pobjednika emisije mogu odabrati na društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu, no ne zaboravimo da će u finalu biti aktivne telefonske linije i sms poruke te da najsretnijeg glasača očekuje vrlo vrijedna novčana nagrada.

U show programu – iznenađenje: voditeljica i član žirija.

Budite s nama i ove subote!Voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, scenarist Alen Đurica, redatelj Danko Volarić, a urednica Uršula Tolj.

Nakon emitiranja, multimedijska usluga HRTi pruža i sedmodnevnu dostupnost emisije.