Iz programa HRT-a izdvajamo

Iz programa HRT-a ove srijede, među ostalim, preporučujemo sljedeće emisije.
Prvi program Hrvatskoga radija (HRT — HR 1)

Od 10:05 do 11 sati možete pratiti program pod naslovom Uvijek Prvi u kojem donosimo obrade aktualnih tema te izravna reporterska javljanja o glavnim događajima dana.

Izravni prijenos konferencije za novinare Stožera civilne zaštite možete pratiti od 11 do 12 sati, ponedjeljkom, srijedom i petkom.


Foto: Dario Njavro za HRT

Kako je izgledao prvi pokušaj spuštanja na drugi planet? Je li bila ugodna 1. svemirska šetnja prvog Amerikanca? I, kako je u svemiru završio jedan sendvič... te kakve su sve posljedice mogle nastati iz jednog takvog nepromišljenog čina, poslušajte u emisiji Divni novi svijet u 12:30.

U emisiji Zavrti zvrk od 13:45 razgovaramo s najmlađim članovima Kulturno umjetničkog društva Strmec.U emisiji Melodije s patinom od 17:30 urednik Martin Margitić, iz bogatog i dragocjenog fonoarhiva Hrvatskoga radija, nudi obilje skladbi koje zaslužuju atribut evergreena ili vječno zelenih melodija svjetske i domaće produkcije.

Večeras u terminu Priče za velike i male od 19:50 objavljujemo priču Tamare Bakran Srce-kuća.

U večernjem programu Uvijek Prvi od 20:15 predstavit ćemo vam Studentsku sekciju za anesteziologiju i reanimatologiju te vas upoznati sa studentima koji volontiraju u borbi protiv korone.


Foto: Dario Njavro za HRT

Pozvat ćemo vas na Flamenco festival koji se idući tjedan održava u Zagrebu, a u drugom dijelu emisije razgovaramo s prof. dr. Leonardom Patrljem, voditeljem transplantacijskog tima koji je prije 22 godine prvi put u Hrvatskoj uspješno izvršio transplantaciju jetre u čovjeka.
Drugi program Hrvatskoga radija (HRT — HR 2)

Od 18:40 možete pratiti prijenos prijateljske nogometne utakmice Turska – Hrvatska.

Treći program Hrvatskoga radija (HRT — HR 3)

U Mikrokozmima od 22:03 donosimo treći nastavak iz knjige Ljubavni rječnik Brazila francuskog publicista Gillesa Lapougea.

Iz programa Hrvatske televizije izdvajamo sljedeće:

Prvi program Hrvatske televizije (HRT — HTV 1)
Drugi program Hrvatske televizije (HRT — HTV 2)Treći program Hrvatske televizije (HRT — HTV 3)
Svoje omiljene radijske i televizijske emisije možete pratiti uživo i na našoj multimedijskoj usluzi HRTi. Na spomenutoj usluzi možete pronaći, pogledati ili ponovno poslušati sve emisije emitirane u posljednja 72 sata.