Iz programa HRT-a izdvajamo

Iz programa HRT-a ove subote, među ostalim, preporučujemo sljedeće emisije.
Prvi program Hrvatskoga radija (HRT — HR 1)

Kakvo je stanje bolnici za covid u Dubravi, o kojoj se posljednjih dana u javnosti puno govorilo? Što očekivati od najavljenog Pfizerova cjepiva? Koja je granica izdržljivosti zdravstvenog sustava? Odgovore na ta pitanja poslušajte u Intervjuu tjedna od 10:05. Gost je dr. Saša Srića, pulmolog iz Specijalne bolnice za plućne bolesti Jordanovac u Zagrebu.U emisiji Tisuću bisera od 10:30 koja se realizira iz HRT-ova studija u Zadru poslušajte: ove subote reportaža s Paga: udruga pčelara Kadulja pokrenula postupak zaštite meda od kadulje. Istražuje se problem taloženja mikroplastike u moru, na Istu je postavljena minikompostana. Skupina studenata arheologije Sveučilišta u Zadru na Istu otkrila 20-ak dosad neistraženih lokaliteta. U minutama za kulturu bilježimo kako je javnosti predstavljena Knjiga o moru posvećena Silbi.Stevo Vučković je skladatelj, producent, gitarist i pjevač iz Splita. Tijekom glazbene karijere surađivao je s mnogobrojnim glazbenim sastavima, a posljednjih se godina bavi organizacijom koncerata i festivala. Novi CD i DVD "Split Blues festival, The best of 2011-2019" iskoristili smo kao povod za današnji razgovor u emisiji Vrijeme je za glazbu koja je na rasporedu od 12:20.


Foto: Dario Njavro za HRT

U Etnotonu od 19:24 slušat ćemo odabranu glazbu u izvedbi ženskog vokalnog ansambla Čipkice.

Večeras u terminu Priče za velike i male od 19:50 objavljujemo priču Sanje Lovrenčić A treći sin je bio pravi razbojnik.

Drugi program Hrvatskoga radija (HRT — HR 2)

Od 20:45 možete pratiti izravni prijenos nogometne utakmice Lige nacija: Švedska - Hrvatska.Treći program Hrvatskoga radija (HRT — HR 3)Baletne suite iz baleta i opera Francisa Poulenca, Borisa Papandopula i Leoša Janačeka na rasporedu su emisije Senza voce od 19 sati.Iz programa Hrvatske televizije izdvajamo sljedeće:

Prvi program Hrvatske televizije (HRT — HTV 1)
Drugi program Hrvatske televizije (HRT — HTV 2)Treći program Hrvatske televizije (HRT — HTV 3)
Svoje omiljene radijske i televizijske emisije možete pratiti uživo i na našoj multimedijskoj usluzi HRTi. Na spomenutoj usluzi možete pronaći, pogledati ili ponovno poslušati sve emisije emitirane u posljednja 72 sata.