Iz programa HRT-a izdvajamo

Iz programa HRT-a ove nedjelje, među ostalim, preporučujemo sljedeće emisije.
Prvi program Hrvatskoga radija (HRT — HR 1)

U razgovoru s redovnicom Družbe Milosrdnih sestara Sv. Križa, s. Damirom Biškup, u emisiji Mali radio vjeronauk od 10:30 predstavljamo njezinu zbirku pjesama Vjera u beznađu, i vraćamo se u teške dane Vukovara.Misno slavlje ove 33. nedjelje kroz godinu prenosimo iz Splita, sa Sustipana, iz župe sv. Stjepana pod Borovima. Misu će od 11 sati predvoditi župnik fra Martin Jaković.


Foto: Dario Njavro za HRT

Ove nedjelje u Glazbi s potpisom od 14:05 budite s nama u ritmu sambe i bosse.

Večeras u terminu Priče za velike i male od 19:50 objavljujemo američku priču o vatri.

Drugi program Hrvatskoga radija (HRT — HR 2)

Od 10 sati družimo se u našem retro lifestyle magazinu Hulahop! Prisjetit ćemo se zajedno najljepših pjesama, filmskih zvijezda, modnih trendova i događaja koji su obilježili 50-e, 60-e i -70-e godine prošloga stoljeća.Treći program Hrvatskoga radija (HRT — HR 3)

Od 16:03 u Razgovoru s povodom gošća nam je splitska redateljica Nenni Delmestre s kojom razgovaramo o tridesetim jubilarnim Marulićevim danima u Splitu.Ususret 15. obljetnici smrti švedske dramske sopranistice Birgit Nilsson, što će se navršiti 25. prosinca, središnje glazbeno djelo u večerašnjoj emisiji Klasična večer zagrebačkih šišmiša od 20 sati bit će nam Puccinijeva opera Turandot.Iz programa Hrvatske televizije izdvajamo sljedeće:

Prvi program Hrvatske televizije (HRT — HTV 1)
Drugi program Hrvatske televizije (HRT — HTV 2)Treći program Hrvatske televizije (HRT — HTV 3)
Svoje omiljene radijske i televizijske emisije možete pratiti uživo i na našoj multimedijskoj usluzi HRTi. Na spomenutoj usluzi možete pronaći, pogledati ili ponovno poslušati sve emisije emitirane u posljednja 72 sata.