Priznanje - Martin Freeman kao inspektor Fulcher

20. studenoga na HRT – HTV 2 u 22:45 (12)

U središtu ove napete suvremene drame je priča o istinitom zločinu koja tjera na razmišljanje - priča o istražitelju koji je odlučan u namjeri da pod svaku cijenu ubojicu privede pravdi.

U 3. epizodi kod zabačenog dvorca Barburyja izvan grada glavni inspektor Steve Fulcher (Martin Freeman) ispituje glavnog osumnjičenika Christophera Halliwella (Joe Absolom) o tome gdje se nalazi mlada nestala žena Sian O'Callaghan. Deborah Peach (Faye McKeever) pridružila se Fulcheru i Halliwellu u autu, a prati ih konvoj policijskih vozila i helikopter. Halliwell usmjerava Fulchera prema zabačenoj seoskoj cesti gdje će otkriti strašnu novost - Sian je bačena na dno jarka koji se spaja sa cestom na kojoj se nalaze.

U 4. epizodi životi stanovnika Swindona u Wiltshire okrenuti su naglavačke nakon što je glavni inspektor Steve Fulcher otkrio da su na njihovom području ubijene dvije mlade žene. Steve je već upoznao Beckynu majku Karen Edwards pa mu istraga sve teže pada. Siguran je da postoje i druge žrtve ubojice Christophera Halliwella koje su stradale između 2003., kada je ubijena Becky, i 2011., kada je ubijena Sian.

Izvršni producent i scenarist serije snimljene 2019. godine je Jeff Pope, a redatelj Paul Andrew Williams.