Puls donosi potresnu ispovijest žrtve seksualnog nasilja

U četvrtak 19. studenoga u 21:05 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) magazin Puls donosi potresnu i šokantnu ispovijest žrtve seksualnog nasilja. 

Četrdesetdvogodišnja Kristina desetljećima je živjela u paklu zlostavljanja. Ipak, smogla je hrabrosti i snage te prvi put javno progovorila o svojoj muci.

Otvorila je dušu Maji Tokić kojoj je bila izuzetna čast upoznati tako divnu i hrabru ženu čija životna priča ledi krv u žilama.

– Kristina je smogla snage i progovorila o obiteljskom nasilju kojeg je trpjela još kao djevojčica, a potom i o seksualnom zlostavljanju kojeg je doživjela u sedmogodišnjem braku. No najšokantniji trenutak njezina života bilo je saznanje da je njezin bivši suprug seksualno zlostavljao njihovu kćer. Kristina je digla svoj glas za sve žrtve seksualnog nasilja, izjavila je Maja Tokić, novinarka i urednica Pulsa.

Od ostalih tema u emisiji, novinari Pulsa istražili su:

Što biraju učitelji i nastavnici - nastavu uživo ili online? Kako uz pomoć aplikacije na mobitelu zdravo jesti i doći do željene težine?

Za kraj, malo optimizma iz Istre. Što rade glazbenici Gabi i Marijan iz grupe Nola, Edi iz Gustafa i Šajeta sad kad svirki i nastupa nema? 

Urednica projekta je Maja Tokić, urednica i voditeljica emisije Morana Kasapović, redateljica emisije Anamaria Corazza, a redatelj najava Siniša Hajduk.
Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja