Dolenčić i Propadalo napravili show u "5.com s Danielom" - ovaj petak na HTV1

Petkom na HRT - HTV 1 u 22:10, zabavni talk show

Daniela Trbović ovaj petak, 20. studenoga u 22:10 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) u HRT-ovu zabavnom talk-showu 5.com s Danielom ugošćuje dva velika showmana, ali i dva velika prijatelja i dugogodišnja suradnika u privatnom i poslovnom životu: štovanog i nagrađivanog kazališnog redatelja Krešu Dolenčića i likovnog umjetnika i glazbenika Ivicu Propadala.

Ivica i Krešo su se prisjetili zajedničkih projekata, doznali smo kome je Ivica zabranio da ide preko dubrovačkog mosta, zašto nije otišao na medeni mjesec i gdje se nalazi njegov "Miki". A Krešo nam je otkrio koji je najveći broj ljudi  s kojma je radio na nekom projektu, kako je "izračunao" da je kazalište popularnije od nogometa i zašto bismo trebali skočiti s padobranom... te jesu li obojica na "cjeloživotnoj dijeti".

Potom je Ivica osobno, ekskluzivno za Danielinu emisiju, otpjevao dva hita svoje Teške industrije: "Život je maskenbal" i "Aj kolika je Jahorina planina". Dakako, sve to uz više nego zanimljive i zabavne igre, te sjajan bend Dečki s Prisavlja maestra Ante Gele.

Voditeljica je Daniela Trbović, scenarist Zoran Lazić, redatelj Zoran Nikolić,  urednica emisije Gordana Škaljac Narančić, a urednice projekta Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović.Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja