Druga sezona hit-serije Doktorica Foster

5./6. prosinca na HRT – HTV 2 u 0:20 (15)

Nagrađivana hit-serija koja je privukla sveopću pozornost donosi nam dramatično sljedeće poglavlje u priči o Gemmi.

Talentiranoj liječnici i njezinom sinu Tomu život mirno protječe nakon bure koja je nastala kad je otkrila da ju je izdao muž Simon. Poslije rastave Gemma je pokušala prebroditi prošlost, međutim, je li se uopće moguće distancirati od bivšeg muža, osobito kad je u sve upleteno i dijete?

Gemmin život dodatno kompliciraju napeti seksualni odnosi, destruktivna opsesivnost i potreba da sinu tinejdžeru osigura stabilnost.

Mračna, lascivna i psihološki bespoštedna druga sezona obiluje dramatičnim zapletima i eksplozivnim preokretima koji Gemmu vode dalje nego što je ikada prije otišla kako bi zaštitila one koje voli.

U 1. epizodi serije DOCTOR FOSTER 2 dvije godine nakon što je dr. Gemma Foster dramatično razotkrila izdaju muža Simona te ga prisilila da otputuje iz grada, njegov povratak ponovno izbacuje njezin život iz ravnoteže.

U 2. epizodi u šoku zbog posljedica Simonovog povratka, Gemma svim silama nastoji otkriti njegove tajne i doznati što muči Toma.

U seriji glume Suranne Jones, Bertie Carvel, Jodie Comer, Tom Taylor, Siân Brooke, Prasanna Puwanarajah, Ariyon Bakare...

Scenarist i izvršni producent je Mike Bartlett, redatelj Jeremy Lovering, producentica Kate Crowther, a izvršni producenti Roanna Benn, Jude Liknaitzky i Greg Brenman.

Produkcija: Drama Republic za BBC