The Voice Hrvatska koncert 1/3

5. prosinca na HRT – HTV 1 u 20:10

Nakon triju sezona jednog od najprestižnijih glazbenih formata "The Voice Hrvatska" zapitali smo se koje uspomene dijele mladi ljudi koji su svoje prve glazbene korake napravili na sceni "The Voicea".


U pamćenju gledatelja ostale su brojne izvrsne izvedbe, a naši nekadašnji natjecatelji, sudjelujući na trima koncertima "The Voice Hrvatska koncert", prisjetili su se svih trenutaka koje su proživjeli na sceni.

Prvi koncert koji gledamo ove subote snimljen je u veljači još dok je trajala 3. sezona "The Voicea". Domaćini koncerta u Tvornici su Iva Šulentić i Ivan Vukušić, a brojnim mladim pjevačima iz svih triju sezona "The Voice Hrvatska" na sceni su se pridružili Vanna, Ivan Dečak i Davor Gobac.

Glazbom ćemo se prisjetiti najboljih nastupa na audicijama, najboljih dvoboja, pjesama koje pamtimo iz napetih finalnih emisija, a zajedničkim muziciranjem nekadašnji natjecatelji potvrdit će da ih je glazba povezala na jedinstven način.

Napetost, trema, neizvjesnost koja prati svako natjecanje odavno je zaboravljeno jer lijepe uspomene i nova prijateljstva je najvažnije što im je donio "The Voice".