Iz programa HRT-a izdvajamo

Iz programa HRT-a ove nedjelje, među ostalim, preporučujemo sljedeće emisije.
Prvi program Hrvatskoga radija (HRT — HR 1)

Kolike su štete poplave nanijele poljoprivrednicima u Vrgorskom polju i dolini Mirne prva je tema Emisije za selo i poljoprivredu od 8:05 iz studija Radio Pule. Od ostalih tema izdvajamo: hoće li zbog europskog programa bioraznolikosti stari kontinent za 30 godina ostati bez drvne mase; zašto u Sisku ne slušaju glas poljoprivrednika već žurno provode natječaj o zakupu zemlje; kako će istarski vinari preživjeti do nove  turističke sezone te kako je Sveti Petar u Šumi postao jednim od središta tradicionalne proizvodnje suhomesnatih proizvoda u Hrvatskoj.Prijenos svete mise iz Zagreba možete pratiti od 10 sati.

U Malom radio vjeronauku od 11:05 učenici drugog razreda OŠ Nikole Hribara iz Velike Gorice, okupljeni oko projekta Dan moga grada, predstavljaju nam sv. Luciju i običaje vezane uz njezin dan.U emisiji S obje strane Atlantika od 13:10 nastavljamo preslušavanje božićnih broj 1. singlova britanske top liste singlova kroz povijest , tj. pjesama koje su zauzele sam vrh liste u tjednu kada dolazi Božić.

U Glazbi s potpisom ove nedjelje od 14:05. slušamo pop/jazz, a na popisu su Melody Gardot, Gregory Porter, Tony Bennett, Caro Emerald, Jamie Cullum, Madeleine Peyroux, Diana Krall i Mat Bianco.Foto: Dario Njavro za HRT

U današnjoj emisiji Amaterska glazba i stvaralaštvo od 19:25 predstavljamo Hrvatski puhački orkestar Gradsku glazbu Imotski, jedan od najboljih amaterskih puhačkih orkestara u Hrvatskoj. Slušat ćemo njihove izvedbe popularnih zabavnih i rock melodija s nosača zvuka Glazba s Modrog jezera.

U terminu Priče za velike i male od 19:50 premijerno možete čuti priču Đurđice Stuhlreiter Voćne svađe. Drugi program Hrvatskoga radija (HRT — HR 2)

Od 10 sati družimo se u našem retro lifestyle magazinu Hulahop!.Prisjetit ćemo se zajedno najljepših pjesama, filmskih zvijezda, modnih trendova i događaja koji su obilježili 50-e, 60-e i 70-e godine prošlog stoljeća.Treći program Hrvatskoga radija (HRT — HR 3)

Od 20 sati u izravnome prijenosu iz Hrvatskoga glazbenog zavoda poslušajte koncert Hrvatskog baroknog ansambla. Pod umjetničkim vodstvom violinistice Laure Vadjon na programu su koncerti i arije Georga Friedricha Händela i Antonija Vivaldija, a solisti su kontratenor Franko Klisović i oboist Stjepan Nodilo.Iz programa Hrvatske televizije izdvajamo sljedeće:

Prvi program Hrvatske televizije (HRT — HTV 1)Drugi program Hrvatske televizije (HRT — HTV 2)Treći program Hrvatske televizije (HRT — HTV 3)

U 20:05 pogledajte intimnu priču skupine autora o najintrigantnijem i najkontroverznijem kritičaru, polemičaru i piscu čije se ideološko i kulturološko mišljenje citira i četrdesetak godina nakon što je izgovoreno ili napisano. Dokumentarni film Igor Mandić - nježno srce i sloboda lajanja snimljen je 2017. godine u produkciji Oksimorona i Umjetničke akademije u Osijeku.

Svoje omiljene radijske i televizijske emisije možete pratiti uživo i na našoj multimedijskoj usluzi HRTi. Na spomenutoj usluzi možete pronaći, pogledati ili ponovno poslušati sve emisije emitirane u posljednja 72 sata.