Božićno izdanje popularne A strane

25. prosinca na HRT - HTV 1 u 20:10 

I ovog Božića želimo s vama podijeliti radost te zajedno osjetiti svjetlost nade, veselja i optimizma. Budimo zajedno i osjetimo toplinu u srcu kakvu nam samo Božić donosi.


A strana je godinama s posebnim zadovoljstvom pripremala božićno izdanje. Ove godine, nažalost, novu prigodnu emisiju nismo bili u mogućnosti snimiti iz svima nam poznatih razloga, ali ne odustajemo od lijepih poruka koje samo glazba može pružiti.

Zato se prisjetimo božićne A strane iz 2017. u kojoj su nam zajedničkim muziciranjem Simfonijski orkestar, operne zvijezde, zbor HRT-a, pjevači mjuzikla i pop glazbe, bend i mladi pjevači podarili neočekivane glazbene trenutke.

Bez obzira koliko su svi sudionici božićnog specijala A strane izvrsni u svom glazbenom izričaju, večeras ćemo ih čuti u neobičnim kombinacijama: duet operne dive Lane Kos i Jacquesa, Tomislav Mužek izvest će Stingov hit Fragile, a Marko Tolja i bariton Ljubomir Puškarić neobičnu dixie verziju pjesme Santa Claus is coming to town.

Sve zvijezde božićne emisije, Valentinu Fijačko-Kobić, Renatu Sabljak, Jelenu Radan, Ervina Baučića i Gibonnija, nastup sa Zborom i Simfonijskim orkestrom HRT-a, pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog, nadahnuo je za nezaboravne izvedbe. Zato svakako uživajte u božićnoj A strani.