Koncert Nine Badrić u Areni Zagreb, snimka

25. prosinca na HRT - HTV 2 u 17:10

Nina Badrić je uoči Dana žena 7. ožujka 2020. održala spektakularan koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni. Ovaj dugoočekivani koncert vlasnice jednog od najljepših vokala na ovim prostorima, bio je presjek njezine uspješne i bogate karijere od početka u 90-im pa do danas.

Rijetki su glazbenici koji se tijekom svoje karijere mogu pohvaliti konstantnim održavanjem kvalitete, a upravo je Nina jedna od njih. Njezinu uspješnu karijeru i brojne nagrade prati, prije svega, vjerna i raspjevana publika. S Ninom se pleše, smije i plače, a vjerujemo da neke od najljepših trenutaka svoje karijere tek treba ispričati.

Nina je jedna od posljednjih izvođača koja je, uoči odlaska u karantenu, uspjela održala ovako velik koncert i fanovima priuštiti nezaboravan doživljaj. Tijekom nastupa pratili su je plesači i bend u čijem su sastavu naši vrsni glazbenici, a koncert su svojim nastupom uveličali i gosti pa su se tako nakon dugo godina, za ovu posebnu prigodu, okupile članice grupe Divas. S Emilijom Kokić otpjevala je njihov zajednički hit ''Ja sam vlak'' iz 1996., a pjesmu "Takvi kao ti" izvela je s reperom Stokom.

Uživajte u ovom vrhunskom koncertu uz pjesme kao što su "Dat će nam Bog", "Moje oči pune ljubavi", "Za dobre i loše dane", "Nije mi svejedno", "Ako kažeš da me voliš", "Više smo od prijatelja", "Dodiri od stakla", "Čarobno jutro", "Rekao si", "Dani i godine", "Volim te, volim", ali i uz mnoge druge Ninine hitove.

Urednica je Snježana Nožinić.

       
Snimku možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi.