Iz programa HRT-a izdvajamo

Iz programa HRT-a ove subote, među ostalim, preporučujemo sljedeće emisije.
Prvi program Hrvatskoga radija (HRT — HR 1)

Emisija Tisuću bisera od 10:30 realizira se iz studija Hrvatskoga radija u Splitu. Otvoren Javni poziv za dodjelu oznake "Hrvatski otočni proizvod", ljekarna Splitsko-dalmatinske županije šalje antiseptike i na Lastovo, svaki treći stanovnik Jelse za božićnicu je dobio – bakalar, Crveni križ Brač četrnaestu godinu za redom pomaže potrebite u Kistanju, Hvar je sačuvao baštinu svojih predaka i tradicionalno "kolendavanje". Teme su to današnjeg izdanja emisije.Božićne pjesme u izvedbi Zbora Zvjezdice i Hrvatske glazbene mladeži jazz orkestra poslušajte u emisiji Na pragu uspjeha od 13:10.

U povodu smrti velikana hrvatskoga glumišta i dugogodišnjeg suradnika Dramskog programa Hrvatskoga radija Pere Kvrgića, u terminu emisije Radio scena od 18:05 emitiramo komediju Antona Pavloviča Čehova Prosidba, snimljenu 2001. godine.Foto: Dario Njavro za HRT

Božićne pjesme u izvedbi Dunje Knebl i Nine Romić na programu su emisije Etnoton od 19:25.

Večeras u terminu Priče za velike i male od 19:50 objavljujemo priču Ivane Bakarić Manolov prvi Božić.Drugi program Hrvatskoga radija (HRT — HR 2)

Od 13 sati emisija Sve najbolje predstavlja i promovira najbolje programske sadržaje Drugog programa (zabavni, kulturni, sportski) koji su emitirani tijekom tjedna.Glazbeni dio emisije rezerviran je za najbolje pjesme aktualne hrvatske produkcije- HR2 TOP 20.

Emisija Najljepše iz Božića u Ciboni na rasporedu je od 20 sati. Treći program Hrvatskoga radija (HRT — HR 3)

Operu u tri čina Falstaff Giuseppea Verdija poslušajte u Operi na Trećem koja je na rasporedu od 20 sati.Pastoralu Largo iz Božićnog koncerta Francesca Onofija Manfredinija i Ljudi dobre volje - Varijacije na božićnu pjesmu Benjamina Brittena, poslušajte, uz ostalo u emisiji Kasni zvuci od 23 sata.Iz programa Hrvatske televizije izdvajamo sljedeće:

Prvi program Hrvatske televizije (HRT — HTV 1)Drugi program Hrvatske televizije (HRT — HTV 2)

U povodu smrti atletičarke, novinarke i sportske legende Milke Babović u 21:35 emitiramo dokumentarni film Sjećanje na Milku Babović.

Treći program Hrvatske televizije (HRT — HTV 3)

Španjolski glazbeni film Majko, slušaj moju pjesmu, priča je o Joselitu koji je siroče i pjeva u cirkusu da preživi. Njegov prekrasan glas donio mu je nastup na televiziji. Gledajući ga, plemkinja koja je rodila izvanbračno dijete u njemu prepoznaje svojega sina. Film je na rasporedu u 20:20.

Svoje omiljene radijske i televizijske emisije možete pratiti uživo i na našoj multimedijskoj usluzi HRTi. Na spomenutoj usluzi možete pronaći, pogledati ili ponovno poslušati sve emisije emitirane u posljednja 72 sata.