Dočekajte Novu godinu uz HRT!

Ispratite Staru godinu te dočekajte Novu uz mlada lica, posebna izdanja popularnih emisija i brojne glazbene zvijezde na Prvom te filmski maraton na Drugom programu!

U 20:10 na HTV1 prikazujemo humanitarno izdanje popularnoga game-showa Tko želi biti milijunaš?. Natjecat će se dva para - finalisti showa Zvijezde pjevaju Arija Rizvić i Ivan Šarić, te glumci Ornela Vištica i Boris Svrtan. Prihod koji će biti osvojen u kvizu namijenjen je rađaonici Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb u Petrovoj.Potom budite uz raspjevane i rasplesane domaćine A strane, Duška Ćurlića i Ivana Vukušića, koji su odlučili Novu dočekati pod vedrim nebom u vrtu na Prisavlju. Uz ekipu mladih pjevača, bend A strane i popularne glazbenike razveselite se uz podsjetnik kako je bilo na nekim opuštenijim dočecima prije dvije, tri godine. 

Dvadeset i pet minuta iza ponoći prikazujemo koncert Severine The Magic Tour održan 7. prosinca prošle godine u zagrebačkoj Areni. Potom vas očekuje retrospektiva velikih hitova izvedenih u prethodnih pet godina u emisiji Lijepom našom. Glazbena noć na Prvom nastavlja se koncertom popularnog tamburaškog sastava Gazde, održanim u kolovozu na Aurea festu u Požegi, a u ranu zoru prve novogodišnje noći raspoloženje će još uvijek držati dobro poznati slavonski bećar Šima Jovanovac.

Drugi program u najduljoj noći pripremio je filmski maraton koji počinje četvrtim nastavkom iz serijala filmova o Shreku, računalno-animiranom komedijom Shrek uvijek i zauvijek. Potom se nastavlja najzagrebačkijim filmom svih vremena, najboljim i najpopularnijim hrvatskim dugometražnim ostvarenjem - glazbenom komedijom Tko pjeva, zlo ne misli.Nakon markantnoga gospodina Fulira, niza domaćih pjesama i detaljna prikaza života u predratnom Zagrebu ne propustite uzbudljivu, istinitu priču o njujorškom burzovnom mešetaru Jordanu Belfortu kojega je utjelovio sjajni Leonardo DiCaprio.

U prvim satima Nove godine uveselit će vas komičarski dvojac Jim Carrey i Jeff Daniels u drugom nastavku hita Glup i gluplji te Richard Pryor i Gene Wilder u komediji Niti vidim niti čujem.

Budite uz HRT!