Iz programa HRT-a izdvajamo

Iz programa HRT-a ove nedjelje, među ostalim, preporučujemo sljedeće emisije.
Prvi program Hrvatskoga radija (HRT — HR 1)

Kroz mjeru 5 Programa ruralnog razvoja pomoći će se poljoprivrednim gospodarstvima stradalim u potresu. S posljednjim danom 2020., tvrtka Belje preuzela je od Meggle grupe osječku mljekaru. Hrvatska je poljoprivreda pred donošenjem novog Zakona o sjemenu i sadnom materijalu. Smanjena je i prodaja aronije, no voćar Đuro Blašković iz Pleternice vjeruje u bolje sutra. Gošća Emisije za selo i poljoprivredu, koja je na rasporedu od 8:05, je pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu u Osječko-baranjskoj županije Silva Wendling.Od 10 sati možete slušati prijenos nedjeljne mise.

O živim jaslicama sv. Franje Asiškoga na Badnjak godine 1223. kod Greccia blizu Asiza u Italiji i otajstvu Božića U Malom radio vjeronauku od 11:05 razgovaramo s profesorom crkvene povijesti doc. dr. sc. Danielom Pataftom.

Ove nedjelje u emisiji Glazba s potpisom od 14:05 slušamo glazbu iz opusa Lala Schifrina!U terminu Radio igre za djecu i mlade od 16:05 emitiramo djelo Nade Zoričić Anđelak.

U emisiji Amaterska glazba i stvaralaštvo od 17:30 slušat ćemo božićne pjesme u izvedbi Mješovitog pjevačkog zbora KUD-a "INA" pod ravnanjem Bojana Pogrmilovića.Foto: Dario Njavro za HRT

U terminu Priče za velike i male od 19:50 pripremili smo priču Ane Đokić Pongrašić Nije lako biati kralj.Drugi program Hrvatskoga radija (HRT — HR 2)

Od 10 sati družimo se u našem retro lifestyle magazinu Hulahop! Prisjetit ćemo se zajedno najljepših pjesama, filmskih zvijezda, modnih trendova i događaja koji su obilježili 50-e, 60-e i 70-e godine prošlog stoljeća.Treći program Hrvatskoga radija (HRT — HR 3)Od 20 sati u Klasičnoj večeri zagrebačkih šišmiša u cijelosti donosimo operetu Šišmiš Johanna Straussa mlađeg, koju je maestro Oskar Danon 1963. snimio za američku diskografsku kuću RCA Victor.Iz programa Hrvatske televizije izdvajamo sljedeće:

Prvi program Hrvatske televizije (HRT — HTV 1)Drugi program Hrvatske televizije (HRT — HTV 2)Treći program Hrvatske televizije (HRT — HTV 3)

Pustolovna drama redatelja Roba Reinera Ostani uz mene izuzetno je uspjela adaptacija istoimene novele glasovitog "kralja horora" Stephena Kinga. Ostvarenje emitiramo u 21 sat.

Svoje omiljene radijske i televizijske emisije možete pratiti uživo i na našoj multimedijskoj usluzi HRTi. Na spomenutoj usluzi možete pronaći, pogledati ili ponovno poslušati sve emisije emitirane u posljednja 72 sata.