The Voice Hrvatska - treća sezona

8. siječnja na HRT - HTV 2 u 21 sat

Ponovno prikazujemo treću sezonu The Voice Hrvatska!

U 2. emisiji potraga za najboljim glasovima se nastavlja! Svaki mentor traži nešto posebno za svoj tim: stav, emociju, snagu, a prije svega da se natjecatelji opuste i uživaju u svom nastupu.

Zadatak mentora nije nimalo lagan jer mjesta u timu je samo deset! No, borbu za željenog natjecatelja olakšava im mogućnost blokade. Mentori mogu onemogućiti jednog svog kolegu pritisnuvši tipku blokade te tako povećavaju vjerojatnost da priželjkivani natjecatelj uđe u njihov tim. Nije lako oduševiti mentore, ali nije lako ni mentorima uvjeriti kandidata zašto bi trebao izabrati baš njega ili nju. Borba se nastavlja.

Tko je koga blokirao, kakve su savjete dobili natjecatelji te kakve veze imaju Messi i Maradona s Voiceom Hrvatska, pogledajte u drugoj emisiji Audicije.

Ne propustite uživati u glasovima koji će vas oduševiti!

Sve informacije o showu pratite i na voice.hrt.hr, ali, Facebook i Instagram profilima te You Tube kanalu "The Voice Hrvatska".

Voditelji su Iva Šulentić i Ivan Vukušić, redatelj Danko Volarić, scenograf Dragutin Broz, a majstor rasvjete Marko Foretić.