The Voice Hrvatska - treća sezona

15. siječnja na HRT - HTV 2 u 21 sat

Ponovno prikazujemo treću sezonu The Voice Hrvatska!

Treća Audicija je u znaku povratnika u "The Voice". Čak dvoje kandidata iz prethodnih sezona smoglo je snage ponovno stati pred 4 crvena stolca te su tako potvrdili da od snova nikada ne treba odustati.

Konkurencija je velika, pjevačke kvalitete natjecatelja neupitne, ali da bi se mentor okrenuo, potrebno je i nešto više. Glasom i izvedbom moraju uvjeriti mentore u ono što pjevaju.

Kome su svoj daljnji put u "The Voicu" povjerili natjecatelji? Nadmetanja mentora se nastavljaju: nije lako osvojiti željenog kandidata, a niti biti odbijen. U čemu se krije Gopčev "magični magnetizam", je li Vanna ponekad ljubomorna osoba, kako Massimo plesom i pjesmom pokušava pridobiti nekog u svoj tim i koliko dugo Dečak pamti kad mu staneš na prste, pogledajte u trećoj emisiji Audicije.

Ne propustite uživati u glasovima koji će vas oduševiti!

Sve informacije o showu pratite i na voice.hrt.hr, ali, Facebook i Instagram profilima te You Tube kanalu "The Voice Hrvatska".

Voditelji su Iva Šulentić i Ivan Vukušić, redatelj Danko Volarić, scenograf Dragutin Broz, a majstor rasvjete Marko Foretić.