Nera i Damir - par za desetke

Mi smo sami sebi pobjednici, riječi su kojima je Nera opisala sudjelovanje u showu Ples sa zvijezdama i nije pogriješila. Glasovima publike u finalnoj emisiji Nera i Damir proglašeni su pobjednicima.

U posljednjoji emisiji ove sezone finalisti su otplesali tri plesa: standardni, latinskoamerički i slobodan stil, a pobjednici su odabrani isključivo glasovima publike.

Ples su otvorili Mila i Robert slowfoxom kojim su pokazali da su zasluženo stigli do finala. Elio ih je opisao kao pravi plesni par standardnih plesova. Osvojili su 39 bodova.

Nera i Damir otplesali su tango, na kojem im je Dinko čestitao i opisao kao potpuno neusiljenu izvedbu. Davor im je „zamjerio“ što uvijek pokažu i dodaju nešto više: gotovo ste dosadni koliko ste super, rekao je. Ples im je ocijenjen s četiri desetke.

Od latino plesova Mila i Robert su odabrali sambu, koja Mili posebno dobro leži, te joj je Dinko predložio da se pridruži povorci u Riu. No opet su osvojili 39 bodova.

Nera i Damir su od latino plesova odabrali paso doble. Kada se neki ples čini izuzetno kratkim, znači da je savršen, opisala je Milka njihovu izvedbu. Davor je primijetio da je njihova izvedba bila savršena te da su plesali „iz duše“. Žiri je toliko bio oduševljen da su im dodijelili četiri desetke, a Dinko im je dao čak 11.

Free style Mile i Roberta sadržavao je elemente svih plesova. Elio je primijetio da Mili „leži“ slobodni stil jer izražava njezinu osobnost. Žiri je naglasio kako se u Milinu napretku vidi Robertov trud. Dinko je ocijenio koreografiju kao vrlo duhovitu, što im je konačno donijelo 40 bodova.

Davor je bio oduševljen slobodnim stilom Nere i Damira jer su pokazali potpuno drukčiji izričaj. Dinkovi komentari, da Neri leže gotovo svi plesovi te da je stvarno pravi plesač, izazvali su suze u njezinim očima. Nera je sretna što je dobila takvog učitelja, ali je i Damir srećković što je dobio Neru, riječi su kojima je Milka ocijenila njihov nastup. Elio je pohvalio Damirov odabir pjesme i Jacksonova plesa, tako da je par ponovno osvojio maksimalnih 40 bodova.


Peta sezona Plesa sa zvijezdama donijela nam je još jedan savšen par plesača, vidimo se sljedeće godine!