Svi su ludi za Mary - komedija

5. prosinca na HRT - HTV 1 u 22:40

Izvrsna komedija Svi su ludi za Mary jedan je od najboljih filmova braće Farrelly, zacijelo najzanimljivijih suvremenih autora američke komedije.

Besramni i sirovi humor Bobbyja i Petera Farrellyja u kojemu glasoviti dvojac ismijava političku korektnost, ljubitelje životinja, djecu, a ne štedi ni mentalno retardirane osobe, ukomponiran je u okvir romantične komedije.

Nezaobilazna junakinja romantičnih komedija Cameron Diaz ostvarila je u filmu jednu od svojih najboljih uloga. Uz nju glume i Ben Stiller, Matt Dillon, Chris Elliott, Lin Shaye, Lee Evans, W.Earl Brown.Tedu se ostvari životni san kad ga na maturalni ples pozove najljepša djevojka na školi, prekrasna Mary Jensen, dirnuta njegovim zauzimanjem za njezinog mentalno zaostalog brata Warrena. Večer iz snova pretvara se u pakao kada Ted umjesto na plesu završi u bolnici. Od neugodnog doživljaja prošlo je 13 godina, a Ted, sada uspješan pisac, i dalje razmišlja o Mary. Cijeli sadržaj filma iz 1998. pročitajte na rasporedu emitiranja.