Čovik od maloga mista

03.06.2023.

12:08

Autor: HRT

Dokumentarni film o Danielu Marušiću, TV redatelju i jednom od utemeljitelja Hrvatske televizije. Kao TV redatelj Marušić je režirao dvjestotinjak TV drama i opera, ali najpoznatiji je ostao kao redatelj kultne serije Naše malo misto.

Utorak, 13. lipnja na Prvom

Utorak, 13. lipnja na Prvom

Foto: Čovik od maloga mista / dokumentarni film

Nakon što mu je uskraćeno pravo na kontinuirani rad, okreće se Osoru i tamo utemeljuje festival ozbiljne glazbe Osorske glazbene večeri i diže ga na nivo nacionalnog festivala.

U utorak, 13. lipnja na Prvom programu u 20:15 ne propustite dokumentarni film Čovik od maloga mista.

Utorak, 13. lipnja na Prvom

Utorak, 13. lipnja na Prvom

Foto: Čovik od maloga mista / dokumentarni film

Scenarist, redatelj i producent Mladen Ćapin, montažer Damir Čučić, skladatelj Danijel Maoduš, direktor fotografije Davor Petričić.

Galerija
Utorak, 13. lipnja na Prvom, Foto: Čovik od maloga mista/dokumentarni film
Utorak, 13. lipnja na Prvom, Foto: Čovik od maloga mista/dokumentarni filmUtorak, 13. lipnja na Prvom, Foto: Čovik od maloga mista/dokumentarni filmUtorak, 13. lipnja na Prvom, Foto: Čovik od maloga mista/dokumentarni filmUtorak, 13. lipnja na Prvom, Foto: Čovik od maloga mista/dokumentarni filmUtorak, 13. lipnja na Prvom, Foto: Čovik od maloga mista/dokumentarni film

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!