10:10 / 07.09.2021.

Autor: HRT

Dinastije: Dinastije na mjestu događaja

Ponedjeljak, 13. rujna na Prvom

Ponedjeljak, 13. rujna na Prvom

Foto: Dinastije / dokumentarna serija

U ponedjeljak, 13. rujna, u 20:10 na Prvom programu HTV-a, u posljednjem, šestom nastavku uzbudljive dokumentarne serije Dinastije, otkrijte priče koje se skrivaju iza svake dojmljive i dramatične epizode, a koje nam pripovijedaju sami autori.

video thumb

U seriji smo posjetili svijet obiteljskih izdaja i dinastijskih borbi za moć, koji je dramatičniji nego u bilo kojem romanu.

Serija koja donosi intiman portret života nekih od najkultnijih životinja na svijetu snimana je više od četiri godine na veličanstvenim svjetskim lokacijama.

Kroz istraživanje složenih odnosa pet naših najslavnijih i najugroženijih životinja te prikaz timskoga rada potrebna za zadržavanje teritorija, vodio nas je legendarni David Attenborough.

Seriju su proizveli BBC Studios, BBC America, Tencent Penguin Pictures i France Télévisions, a odabrala ju je Mira Vočinkić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!