Knjazalište - nova serija Roberta Knjaza

06.09.2023.

08:00

Autor: HRT

Na Prvom programu HTV-a od ponedjeljka. 2. listopada počinjemo s prikazivanjem Knjazališta, novoga zabavno-poučnog serijala autora Roberta Knjaza! Poznatim osobama na jedan smo dan dali neobične uloge i stavili ih u neobične situacije.

Galerija
Knjazalište, novi zabavno-poučni serijal Roberta Knjaza, Foto: promo/promo
Knjazalište, novi zabavno-poučni serijal Roberta Knjaza, Foto: promo/promoKnjazalište, novi zabavno-poučni serijal Roberta Knjaza, Foto: promo/promo

Vedran Ćorluka i Franka Batelić kao Romi, Enis Bešlagić kao žena, Stjepan Hauser kao gluha osoba, Marko Grubnić kao sakupljač boca… Ella Dvornik štema na baušteli, Dino Jelusić nosi pelene u domu za starije osobe, a Petar Grašo je pic-majstor. I to u Napulju. Barbara Kolar i Duško Ćurlić dan su proveli kao kumice na placu, a lovci iz Potjere kao praljudi.

Galerija
Knjazalište, novi zabavno-poučni serijal Roberta Knjaza, Foto: promo/promo
Knjazalište, novi zabavno-poučni serijal Roberta Knjaza, Foto: promo/promo

Osim što nam serijal donosi nepoznate pojedinosti o poznatim protagonistima, dotiče se stoga i tragičnih tema poput izumiranja domaćih bauštelaca i kumica, otvara nam uši za poteškoće gluhih i razbija stereotipe o starijim osobama.

Otkrijte jesu li influenceri antijunaci i gdje sve možete otputovati samo od skupljanja boca. Svjedočite povratku na travnjak Vedrana Ćorluke koji je zaigrao za romski NK Parag i saznajte koje su ljubavne savjete Franki dale romske WAGsice.

Knjazalište, novi zabavno-poučni serijal Roberta Knjaza

Knjazalište, novi zabavno-poučni serijal Roberta Knjaza

Foto: promo / promo

Knjazalište će pročistiti vaše emocije i odmoriti vas od surove stvarnosti. Od 2. listopada na ekranima koji život znače! 

U prvoj epizodi putujuće Knjazalište u najveće romsko naselje Parag dovodi Vatrenog Vedrana Ćorluku i njegovu suprugu Franku. I dok romske WAGsice Franki dijele ljubavne savjete, Čarli svoje nogometno znanje dijeli s igračima NK Parag. Pogledajte kako se ovaj poznati bračni par snašao u skupljanju starog željeza. Uživajte u romskoj verziji Plesa sa zvijezdama i svjedočite Vedranovom spektakularnom povratku na travnjake u dresu jedinog romskog kluba u Hrvatskoj. Ne propustite prvu epizodu novog zabavno-poučnog serijala Roberta Knjaza u ponedjeljak, 2. listopada na Prvom u 20:15.

Galerija
Ponedjeljak, 2. listopada na Prvom , Foto: Knjazalište/zabavno-poučni serijal
Ponedjeljak, 2. listopada na Prvom , Foto: Knjazalište/zabavno-poučni serijalPonedjeljak, 2. listopada na Prvom , Foto: Knjazalište/ zabavno-poučni serijalPonedjeljak, 2. listopada na Prvom , Foto: Knjazalište/ zabavno-poučni serijalPonedjeljak, 2. listopada na Prvom , Foto: Knjazalište/ zabavno-poučni serijal

Redatelj, scenarist i voditelj je Robert Knjaz, koscenaristi su Marin Periš, Željko Stručić i Filip Majić, a istraživači Miro Škugor i Filip Majić. Snimatelji su Tomislav Krnić i Darko Privrat, snimatelj tona Tomica Mladić, montažeri Monika Rakuljić, Marko Šuvak Martinović, Nina Velnić, Marija Bjelinski i Ivana Fumić, producentica Ivana Rukavina, a urednik Jozo Barišić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!