Na putu: Konjima do Crnog mora

30.07.2022.

15:27

Autor: HRT

Nedjelja, 14. kolovoza na Prvom

Nedjelja, 14. kolovoza na Prvom

Foto: Na putu: Konjima do Crnog mora / dokumentarna serija

Treći nastavak dokumentarne serije Na putu: Konjima do Crnog mora, avanture u koju su se upustili pustolovi i prijatelji Dušan Bućan i Boris Veličan, na rasporedu je u nedjelju 14. kolovoza u 20:10 na Prvom programu HTV-a. 

Oko 11 mjeseci je potrebno za uzgoj jednog konja. U tom istom razdoblju, Dacia tvornica proizvede više od 250.000 automobila. Hoće li Boris odoljeti iskušenju i nastaviti put na konju?

video thumb

Na Dijaninoj farmi u blizini brana, naši junaci susreću se s rumunjskim sportskim konjem. U nezavisnoj utrci, rumunjski sportski konj Stela i Zeka odmjerit će snage.

Putovanje postaje sve teže. Sljedeća prepreka su Karpati.

Dušanovo i Borisovo prijateljstvo stavljeno je na kušnju na vrhu stijene. Pred Borisom je veliki test - mora se suočiti sa svojim strahom i vjerovati Dušanu.

Nedjelja, 14. kolovoza na Prvom

Nedjelja, 14. kolovoza na Prvom

Foto: Na putu: Konjima do Crnog mora / dokumentarna serija

Stručni suradnik je Hermengildo Gall. Scenaristica je Ivana Vuković, a redatelj Tonći Gaćina

Snimatelji su Tonći Gaćina, Tino Mrvelj, Bojan Mrđenović i Matej Subotić, snimatelj bespilotnom letjelicom Tino Mrvelj, direktor fotografije Ivan Zadro, a montažer Tomislav Josipović.

Skladatelj glazbene teme za špicu je Dubravko Robić. Producenti su Danijel Pek i Maja Pek – Bruenjes, a urednici Mladen Ćapin i Matija Vukšić.

Produkcija: Antitalent za HRT

Dokumentarnu seriju pratite i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci je i dostupna.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!