Pametan kao vrana, hrabar kao jež: Vrane

31.01.2023.

21:23

Autor: HRT

Vrane i rođaci im gavrani među najpoznatijim su darkerima životinjskoga carstva. No jeste li znali da su vrane inteligentne kao sedmogodišnje dijete i da ne pamte samo zlo, nego i dobro? Ne propustite u utorak, 7. veljače na Prvom programu u 20:15 šestu epizodu dokumentarne serije Roberta Knjaza Pametan kao vrana, hrabar kao jež u kojoj vam otkrivamo sve o vraninom talentu za govor, o gavranovim emocijama i osvetoljubivosti.

Razgovaramo s osobama koje su napale vrane, ali i s osobom koja svoje domaćinstvo dijeli s vranama i gavranima. Grak, grak, epizoda je mrak! Samo na HTV-u.

Draga je vrana, al' samo preko ekrana.

Scenarist i redatelj nove sezone zabavno-poučne serije o životinjama je Robert Knjaz,  koscenaristi Marin Periš i Željko Stručić, direktor fotografije je Domagoj Lozina, snimatelji su Domagoj Lozina, Tomislav Krnić i Dino Senčar, a montažerke Monika Rakuljić i Nina Velnić

Osim utorkom na HTV1, dokumentarnu seriju možete pratiti i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci dostupne i emitirane epizode.

Utorak,. 7. veljače na Prvom

Utorak,. 7. veljače na Prvom

Foto: Pametan kao vrana, hrabar kao jež / dokumentarna serija

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!