23:47 / 29.07.2021.

Autor: HRT

Udomi me

Nedjelja, 8. kolovoza na Prvom

Nedjelja, 8. kolovoza na Prvom

Foto: Udomi me / dokumentarna serija

Dokumentarnu seriju Udomi me prikazujemo u nedjelju 8. kolovoza u 20:35 na Prvom programu HTV-a. 

video thumb

U drugoj epizodi upoznajemo Sona, križanca labradora i čau-čaua koji je tako dobre naravi da ga ne bi trebalo biti teško udomiti. No, to se ne bi moglo reći za Badija, predstavnika takozvane kategorije opasnih pasa.

Badi je Sonov susjed i njegova sušta suprotnost. Istina, obožava ljude, ali ne trpi nikog drugog. Nerviraju ga sve životinje, pa čak i plišane. On je već jednom bio udomljen, a kad su se udomitelji rastali, vratili su ga u sklonište. Pitanje je hoće li ga ikad više itko udomiti. 

U sklonište su došli i učenici Srednje veterinarske škole, oni će pomoći oko čišćenja kaveza i družit će se sa psima koji jedva čekaju da ih netko izvede u šetnju.

Doznat ćemo koliko su opasne mačke, pogotovo ako su ranjene, a upoznat ćemo i veterinara Jadranka koji u ambulanti Zagrebačkog zoološkog vrta pomaže divljim životinjama koje završe u Dumovcu.

Nedjelja, 8. kolovoza na Prvom

Nedjelja, 8. kolovoza na Prvom

Foto: Udomi me / dokumentarna serija

Glazbu za seriju skladali su Vjekoslav Dimter, Damir Bačić i Mia Dimšić, a završni song Pieces of the puzzle izvodi Mia Dimšić. 

Scenaristica i redateljica je Maja Fišter, direktor fotografije i montažer Viktor Nenadić, a producentica Sunčana Hrvatin Kunić.

Dokumentranu seriju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!