Vjetar u kosi

23.09.2022.

14:10

Autor: HRT

Utorak, 4. listopada na Prvom

Utorak, 4. listopada na Prvom

Foto: Vjetar u kosi / 4. sezona putopisne serije

U utorak, 4. listopada na Prvom programu u 21:40 emitiramo treći nastavak, nove sezone putopisnog serijala Vjetar u kosi. U četvrtoj sezoni Aleksandar Stanković posjetio je Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru te na 2700 kilometara dugom putu razgovarao s više od 40 sugovornika. 

video thumb

Treća epizoda putopisne serije počinje u Mostaru razgovorom s čovjekom koji je nesebično pomogao poduzetniku Mati Rimcu kad mu je bilo najpotrebnije. 

Aleksandar Stanković zatim će se uputiti u Nevesinje gdje je otkrio obitelj Glogovac koja proizvodi nadaleko poznati sir iz mijeha, a epizoda završava u Nacionalnom parku Sutjeska gdje se isprepleću povijest, prirodne ljepote i divljina kakva se nalazi rijetko u Europi.

Autor je Aleksandar Stanković, redatelj Darko Drinovac, novinarka istraživačica i organizatorica Martina Validžić, snimatelji su Siniša Galar i Viktor Nenadić, a montažeri Igor Roksandić i Iva Blašković.

Putopisnu seriju, osim na HTV1, možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci se nalazi emitirana epizoda kao i prethodne sezone serijala.

Utorak, 4. listopada na Prvom

Utorak, 4. listopada na Prvom

Foto: Vjetar u kosi / 4. sezona putopisnog serija

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!