09:10 / 30.03.2021.

Autor: HRT

Život u parku

Subota, 10. travnja na Drugom

Subota, 10. travnja na Drugom

Foto: Život u parku / dokumentarna serija

U subotu 10. travnja na Drugom programu u 10:50 emitiramo 5. epizodu dokumentarne serije Život u parku. U ovoj epizodi dan je za odmor i razonodu u Dalesu i Lakesu.

Chef Kevin Tickle, dobitnik Michelinove zvjezdice, otkriva kako sastojke pronalazi u prirodi, a zatim priprema lokalna jela u svom restoranu u Grasmereu.

Za to vrijeme u Wensleydaleu lovočuvar David Hutchinson priprema se za lov, u čemu mu pomaže vegetarijanka Libby koja revno istjeruje divljač iz njihovih skloništa.

Subota, 10. travnja na Drugom

Subota, 10. travnja na Drugom

Foto: Život u parku / dokumentarna serija

Dreseri konja Micky Hammond i Gemma Hogg pripremaju za utrku četveronožnu zvijezdu Just Cameron na hipodromu High Moor u Middlehamu. U posjet im dolazi velika zvjerka - vlasnik konja i dobitnik lutrije svraća da provjeri kako napreduju pripreme za veliku utrku u Wetherbyju.

Skupina umirovljenica iz ženskog speleološkog kluba kreće u osvajanje jednog od najopasnijih špiljskih sustava u Britaniji.

Ddokumentarnu seriju PARKLIFE 1 odabrala je Mira Vočinkić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!