13:12 / 26.03.2021.

Autor: HRT

Djevojka u vlaku

Subota, 10. travnja na Prvom

Subota, 10. travnja na Prvom

Foto: Djevojka u vlaku / film

U subotu, 10. travnja na Prvom programu u 22:40 prikazujemo triler Djevojka u vlaku (The Girl on the Train, 2016.). Film je snimljen prema istoimenom debitantskom romanu Paule Hawkins iz 2015. Emily Blunt nominirana je 2017. za nagradu BAFTA u kategoriji glavne ženske uloge.

video thumb

Rachel Watson je alkoholičarka i besciljno se vozika vlakom otkad je dobila otkaz. Opsjednuta je životom bivšeg muža Toma Watsona i njegove nove supruge Anne te njihovih susjeda Scotta i Megan Hipwell koje idealizira. Megan je Watsonima bila dadilja, ali nedavno je dala otkaz.

Subota, 10. travnja na Prvom

Subota, 10. travnja na Prvom

Foto: Djevojka u vlaku / film

Rachel iz vlaka ugleda Megan kako se ljubi s neznancem i to je razbjesni. Namjerava zbog toga prozvati Megan, međutim, probudi se nekoliko sati kasnije u svom krevetu, umrljana krvlju. Megan je nestala, a Rachel ispituje detektivka Riley zato što su tog dana nju posljednju vidjeli u blizini Meganine kuće...

U glavnim su ulogama Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Édgar Ramírezd i Lisa Kudrow.

Scenarij potpisuje Erin Cressida Wilson, a režiju Tate Taylor.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!