Kauboji i izvanzemaljci

17.07.2021.

15:54

Autor: HRT

Subota 31. srpnja na Prvom

Subota 31. srpnja na Prvom

Foto: Kauboji i izvanzemaljci / film

U subotu 31. srpnja na Prvom programu u 22:35 pogledajte film Kauboji i izvanzemaljci (COWBOYS AND ALIENS, 2011.). Film je snimljen prema istoimenom stripu Scotta Mitchella Rosenberga iz 2006.

video thumb

Godina je 1873., na teritoriju Novog Meksika jedan se čovjek (D. Craig) probudi u pustinji ranjen i s čudnom metalnom narukvicom na lijevoj ruci. Ničega se ne sjeća. Doluta u grad Absolution gdje mu propovjednik Meacham (C. Brown) liječi ranu.

Šerif John Taggart (K. Carradine) prepoznaje stranca, to je traženi odmetnik Jake Lonergan, i pokuša ga uhititi. Jake pokuša pobjeći, ali ga Ella Swenson (O. Wilde) spriječi.

Taggart i njegovi ljudi organiziraju prijevoz Jakea i mladog pijanca Percyja Dolarhydea (P. Dano) na suđenje u Sante Fe. Percyjev otac, pukovnik i nemilosrdni stočar Woodrow Dolarhyde (H. Ford), stiže s naoružanim ljudima i zahtijeva da puste Percyja, ali i Jakea, koji mu je ukrao zlato...

U naslovnim su ulogama Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, .Sam Rockwell, Clancy Brown, Keith Carradine, Paul Dano.

Scenaristi su Roberto Orci i Alex Kurtzman, a redatelj Jon Favreau.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!