Majstori

02.01.2023.

08:42

Autor: HRT

Keka je virtuozna domaćica koja pati zbog letargije u koju je ušao njezin brak s Bajom, zabrinutim željezničarom. Da bi sve bilo gore, Keki se mahnito udvara Ilija, majstor za popravke koji svojom nespretnošću izaziva pravu apokalipsu gdje god se pojavi. Ne propustite komediju Majstori na Drugom programu u četvrtak, 12. siječnja u 21:10. 

Četvrtak, 12. siječnja na Drugom

Četvrtak, 12. siječnja na Drugom

Foto: Majstori / film

Nakon što Baja napokon shvati Ilijine namjere i nakon što joj demoliraju cijelu kuću svojim nespretnim obračunima, Keka odluči napustiti obojicu muškaraca te odlazi na put tamo gdje je jedino donekle osjetila sreću - u malo primorsko mjesto gdje su ona i Baja bili na bračnom putovanju...

Stvari se dodatno počinju komplicirati jer Keka zapne za oko Luji, atipičnom usamljenom ribaru galebu. Baja i Ilija istovremeno kreću na put, u najveću avanturu svojih života ne bi li dokazali svoju ljubav prema Keki...

Dramaturg i urednik Mislav Brumec, ton Mladen Šiklić, maska Irena Hadrović, specijalni efekti Branko Repalust.

U glavnim su ulogama Areta Ćurković (Keka), Nikša Butijer (Baja), Goran Bogdan (Ilija), Bojan Navojec (Lujo), Mate Gulin, Krešimir Mikić.

Scenarij i režija Dalibor Matanić, kostimografija Morana Cerovec, scenografija Bojan Drezgić, montaža Tomislav Pavlic, producent Mario Orešković, glazba Jura Ferina, Pavao Miholjević, direktor fotografije Vanja Černjul, A.S.C.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!